Staropramen

Topinky s ďábelským masem


recepty-topinky.jpg

Zázvor nakrájíme na co nejmenší kostičky a smícháme s ostatním kořením, medem, olejem a Solamylem. Ve vzniklé marinádě naložíme kuřecí křidélka na 24 hodin. Křidélka pečeme v troubě na pečícím papíru dozlatova při teplotě cca 150°C. Křidélka podáváme s thajskou chilli omáčkou, zakysanou smetanou a opečenou bylinkovou bagetou.

Ingredience


750 g kuřecích křidélek
1 lžíce medu
1 lžička mletého koriandru
½ lžičky římského kmínu
1 lžička kurkumy
Malý kousek zázvoru
3 lžíce olivového oleje
1 lžička Solamylu
Thajská chilli omáčka
Zakysaná smetana
Francouzská bageta
Bylinky

Další recepty


recepty-hranole.jpg

Domácí hranolky


1. 4. 2014  |  Celý článek

recepty-utopenec.jpg

Klasické utopence


1. 4. 2014  |  Celý článek

recepty-mexicky.jpg

Mexický guláš s fazolemi


1. 4. 2014  |  Celý článek

Pivovary Staropramen
Staropramen Cool
Sládkova Limonáda
Braník
Stella Artois
Velvet
Hoegaarden
Leffe
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím cookies pro váš optimální zážitek. Další informace.