Staropramen

Pivovarský řízek


recepty-pivovar-rizek.jpg

Vepřové řízky naklepeme, potřeme česnekem a solí a obalíme v hladké mouce. Oloupané brambory nastrouháme najemno, okořeníme, přidáme mouku, pivo a vejce. Pečlivě směs promícháme a obalíme v ní připravené maso. Maso usmažíme ve fritovacím hrnci nebo na pánvi. Můžeme podávat s domácími hranolky nebo s chlebem.

Ingredience


500 g vepřové kýty
200 g brambor
1 vejce
1 sklenička piva
5 lžic hladké mouky
+ 200 g hladké mouky na obalení
olej
2 stroužky česneku
1 lžička majoránky
Sůl dle chuti

Další recepty


recepty-hranole.jpg

Domácí hranolky


1. 4. 2014  |  Celý článek

recepty-utopenec.jpg

Klasické utopence


1. 4. 2014  |  Celý článek

recepty-mexicky.jpg

Mexický guláš s fazolemi


1. 4. 2014  |  Celý článek

Pivovary Staropramen
Staropramen Cool
Sládkova Limonáda
Braník
Stella Artois
Velvet
Hoegaarden
Leffe
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím cookies pro váš optimální zážitek. Další informace.